2013. szeptember 20., péntek

Kínában jártamFergeteges magyar torna Kínában

Az Eöry Ajándok háziorvos, akupresszőr vezette 17 tagú magyar küldöttség, a ZhuZongXiang professzor által szervezett nemzetközi kongresszuson mutatta be a 312 meridiántornát 400 nézővel együtt végezve. A résztvevő országok képviselői (Kína, Tajvan, Szingapur, Malajzia) egyöntetűen elismerték, hogy a magyaroké volt a legösszetettebb, oktatófilmre ajánlható mozgássor.
Eöry professzor előadásában többek között a meridián torna stressz csökkentő hatását emelte ki.
Míg nemzetközi viszonylatban mintegy tíz millióan végzik naponta ezt a tornát a hetvenes évektől főként az ázsiai országokban, addig hazánkban 2007 óta Kínában felvett videó alapján, a több mint 100 aktív klubvezető vezényletével tízezer fő gyakorolja napi rendszerességgel az ország különböző pontjain.
A kongresszus résztvevői megdöbbentő egészség javulásokról tettek tanúbizonyságot a torna hatására. Maga Eöry professzor is elismeri, hogy allergiás asztmatikus panaszai elmúltak, sőt szemüveget sem kell már viselnie olvasáshoz.
A 20-30 percet igénybevevő tornát kortól függetlenül lehet végezni. Az évezredes kínai tapasztalatok alapján. kifejlesztett egészségvédelem, a meridiánokból áramló energia – egyensúly helyreállításával a szervezet immunrendszerét erősíti. Nincsenek mellékhatásai, bármikor, bárholvégezhető,és semmiféle beruházást nem igényel.
A leendő klubvezetőknek Magyarországon kétnapos budapesti tanfolyam keretében sajátítható el a program, rendkívül kedvezményes áron.

A tanfolyamról, a tanúságtevőkről, az országos gyakorlóhelyekről további információ: www.312.hu honlapon olvasható. https://www.facebook.com/312meridiantorna
A mozgás indulója: „3-1-2”
Ne hagyd el magad!
Vedd kezedbe saját sorosodat.
Életed így meghosszabbítod.
Betegséged magad gyógyítod.
Rajta hát! Rajta hát!
Rajta hát, add tovább!
Rajta hát! Rajta hát!
Szeretettel add tovább ezt a nagy csodát.
Száz évig élj! Száz évig élj!
Kiss Erzsébet
Kép: Magyar oktatók diplomával

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése