2013. február 12., kedd

Értünk!

Értünk! című, könyvben, három debreceni szakember: - Dr. Csikai Erzsébet orvos-természetgyógyász, Nagyné Halász Anna természetgyógyász-testnevelő, és Kiss Erzsébet testnevelő, újságíró, - nyugati és keleti integrált mozgásformákat szedett csokorba, A szerzők elméleti és gyakorlati szempontból nyújtanak segítséget azoknak, akik az egészségük karbantartására igényesek,
a test rugalmasságáért, a lélek békéjéért.

Hiszen az egészség az erő, a boldogság, a kiegyensúlyozottság kellemes és hasznos érzéseit foglalják magukba. Az izomgörcsök oldásával, az energiák folyamatos szinten tartásával érhetjük el, hogy minden szervünk huzamosabb időn át megkapja a szükséges tápanyagot, oxigént, és megfelelően képes legyen méregteleníteni.

Az elméleti részben, a szervezet minden életfontosságú szerv- és szervrendszerének működéséhez, illetve ezek funkcióinak egyensúlyban tartására kap útmutatást az olvasó. A gyakorlatokat fényképpel mutatják be, és rövid szöveges ismertetővel látják el, pontosan meghatározva azok hatásterületét. Közérthetőségükkel arra törekedtek, hogy a laikusok is képesek legyenek házilag a kivitelezni, bár azt sem titkolják, hogy a közös élménynek, a közös tornának, a túráknak, a táncnak a közösségkovácsoló hatása, megsokszorozhatja a hatás mechanizmust.

A szakemberek felhívják a figyelmet azokra a romboló hatású gondolatokra, mint a félelem, az aggodalom, a gyűlölet, amelyeknek energiafogyasztó hatása van, ezért meg kell tanulnunk ezek kezelését, elhagyását.

A könyv harmadik részében pedig reform táplálkozás receptjei olvashatók.
„Jól él, ha nevet, ha szeret, ha tanít, ha lazít. Boldog lesz, ha tud mosolyogni, szeret mozogni, élvezi a munkáját, ismeri a mértéket és a megelégedettséget, és mindenek felett képes megbocsátani.” Akikhez közel állnak az ehhez hasonló bölcsességek, vagy éppen ezen túl szeretnének erőt meríteni azokból, azoknak ajánljuk a szerzőktől megvásárolható könyvet.

Ára: 1500 forint

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése